Tidligere Seminarer

Budo Friends – Taijutsu og Kakushi Buki, juni 2022

Daishihan Elias Krzywacki fra Stavanger og vores egen hovedinstruktør Jasper Holm, holdt et seminar med mere avanceret og friere træning, med Kunai og andre små våben. Et tema var blandt andet hvordan en god basis fører til mere avancerede teknikker og naturlig brug af våben.

Mere Koto Ryu KoppoJutsu, april 2022

På opfordring gik vi videre ind i Koto Ryus første del, og udforskede principper og træningsmetoderne i Koto Ryu. basis, variationer med og uden våben, mod flere modstandere, og strategisk. Tak for godt fremmøde fra flere dojoer.

Koto ryu KoppoJutsu 虎倒流骨法術, marts 2022

Daishihan Jasper Holm underviste i de formelle Kata og hvordan man træner principperne bag Koto Ryu shoden, som er en af Bujinkans ni Stilarter.

Winds of Budo – Back from Japan/Taikai. December 2019

Et seminar i silkeborg, hvor instruktører fra flere dojoer mødtes og delte viden fra Japan og TaiKai i Barcelona med Nagato sensei. fælles træning med den ånd af “martial Arts Friends” som vores Stormester opfordrer os til.

Budo Friends – Kukishinden Ryu Bojutsu

15.-16. juni 2019

med Daishihan Elias Kryzwacki og Daishihan Jasper Holm.

Dette seminar gav muligheden for at gennemgå Bujinkans Bojutsu fra Kukishinden-ryū (九鬼神伝流) . Begge instruktører har trænet disse Bojutsu kata under Noguchi Sensei i Japan, og særligt Elias har trænet alle kataerne flere gange.  vi gennemgik hele Shoden, Chuden og Okuden no kata i løbet af seminarets to dage. Det var en unik chance for at få en viden der normalt er ikke er tilgængelig.

Togakure Ryu Ninjutsu Seminar, april 2019

Med Daishihan Mikkel Treebak og Daishihan Jasper Holm.

Seminaret blev afholdt i Bujinkan Tenshi Dojo på Nørrebro. Træningen dækkede undvigelser (Tonso-gata 遁走型), brugen af kastevåben (Bo Shuriken) og blændpulver (metsubushi 目潰し) som metoder til at flygte fra angreb. Vi trænede både de traditionelle og moderne versioner af teknikkerne, og som tillæg øvede vi opfattelsen af andres intentioner (sakki 殺気), som indgår i Bujinkans 5. dan test.

—————————————————————————————————————-

Winds of budo Flyer English

”Winds of Budo” 17.-18. november 2018

Vi er stolte af at præsentere det første “Winds of Budo” seminar, der samler over 100 års erfaring i Bujinkan. Tre Daishihan fra tre lande deler ud af deres viden.

                 

Thomas Franzen               Oliver Piskurek                     Jasper Holm

To Nan Dojo                         Arashi Dojo                       Tatsujin Dojo

——————————————————————————

“Advanced knife defence”  med Dean Rostohar, Bujinkan Croatia.  26.-27. maj 2018

Vi er stolte af at kunne præsentere Dean Rostohar, 15. dan Bujinkan Shihan, og stifter af SPECWOG Academy, Croatien.

 

Dean Rostohar, DK           Dean Rostohar ENG

——————————————————————————

Seminar  10.-11. marts med DaiShihan Thomas Franzén, 15. dan fra Bujinkan To Nan Dojo Stockholm.

Thomas Franzén seminar, Dansk Info       
Thomas Franzén, seminar info Flyer, English

———————————————————————–

Budo Friends – Muto Dori and Control   1. juli 2017

Bujinkan Tatsujin Dojo Haderslev holder seminar med Yushu Shihan Elias Kryzwacki fra Bujinkan Norway i Stavanger, og vores egen Shihan Jasper Holm. Temaet er Muto Dori & Control.

—————————————————————-

Budo Friends – Muto Shingin Budo 4. februar 2017

Bujinkan Tatsujin Dojo Haderslev afholder et seminar i Odense, med Yushu Shihan Mikkel Treebak fra Nørrebro dojo, og vores egen Shihan Jasper Holm. Temaet er Muto Shingin Budo.