Hvem underviser?

Hovedinstruktør

Daishihan Jasper Juhl Holm
15. dan (Judan Kugyo)

Jasper var blandt de første der indførte Bujinkan Budo Taijutsu i Danmark i 1986, og er en af de få “veteraner” der forsat træner.
Han har siden 1988 deltaget på 15 TaiKai (seminarer med Stormesteren) i Europa, og utallige seminarer og workshops med en lang række andre seniorinstruktører i Europa og USA. Jasper rejser årligt til Japan for at træne under Stormester Maasaki Hatsumis vejledning.

Jasper er i dag blandt de højest graduerede instruktører i verden. Han blev i februar 2011 udnævnt til 15. dan (Judan Kugyo), den højest opnåelige grad i Bujinkan Budo Taijutsu. I Oktober 2012 modtog han Stormesterens Guldmedalje “The Golden Dragon Award”, som en yderligere anerkendelse for sin indsats i Bujinkan. I 2018 blev han udnævnt til Daishihan ( Seniorinstruktør/rollemodel) af Stormesteren.

Jasper er uddannet fysioterapeut med over 25 års erfaring, og arbejder p.t. som leder i sygehusvæsenet. Som underviser er Jasper kendt som en erfaren og dygtig underviser af både begyndere og erfarne elever, og han formår at gøre det svære forståeligt med både humor og seriøsitet.

Jasper modtager Daishihan titlen ( seniorinstruktør) af Stormesteren i marts 2018

Trænere:

Sam Willetts, 4. dan, Folkeskolelærer, Hjælpetræner på børne- og ungdomshold.

Anna Sylvia Hornsá, 3.dan, IT konsulent, hjælpetræner på børne- og ungdomshold.